XO-NL

Xbox Game Pass games juni

07 juni 2018 - 749 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Deze maand worden er weer wat leuke titels toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Dus even genoeg van State of Decay 2 of Sea of Thieves? Dan heb je deze maand weer genoeg te spelen buiten de 100+ games die al beschikbaar zijn. Wees er zeker van om elke maand even te kijken welke leuke games er worden toegevoegd.

 

Deze maand worden toevoegd:

- MotoGP 17
- Mega Man Legacy Collection 2
- The Technomancer
- Wasteland 2: Director's Cut
- Disneyland Adventures
- Next Up Hero (later in juni)

 

Next Up Hero
Dit spel is geïnspireerd door spellen zoals Zelda: Four Swords en Smash TV. Het is een snelle co-op dungeon crawler met unieke helden, epische loot en lastige monsters die je proberen om te leggen. Xbox Game Pass leden kunnen het spel spelen vanaf de release in juni.

MotoGP 17
Race op de officiële banen met alle coureurs en motoren uit het MotoGP kampioenschap van 2017 en de Red Bull MotoGP groentjes cup. Ontdek meer dan 70 legendarische coureurs binnen de 4-takt, 2-takt, 500c, 2-takt 250cc en 2-takt 125cc segmenten. Kies je eigen pad om kampioen te worden.

Mega Man Legacy Collection 2
Vier de 30e verjaardag van onze blauwe held door te springen, schieten en glijden door kleurrijke avonturen. De collectie omvat de iconische evolutie van het 16-bit tot 32-bit tijdperk, met een triomfantelijke terugkeer naar zijn 8-bit beginselen. Baan je weg door Mega Man 7, 8, 9 en 10. Deze collectie bevat ook tal van nieuwe mogelijkheden, zoals extra uitdagingen, een Mega Man museum en nog veel meer.

The Technomancer
Bepaal het lot van Mars in deze actie-rpg. Het speelt zich af op een Cyberpunk planeet tijdens de War of Water. Vecht als mage-warrior met je vernietigende electrische krachten. Doorkruis dodelijke landschappen om de sterkste Technomancer te worden.

Wasteland 2: Director's Cut
Als praten geen zin heeft, dan maar knallen. In dit spel speel je de rol van een Desert Ranger, een toegewijde man van de wet om de post-apocalyptische wereld te civiliseren. Je bezoekt tal van locaties, die door overlevenden in elkaar zijn gezet, waar jij gerechtigheid wilt brengen. Sommige nederzettingen zullen je vriendelijk benaderen, anderen vijandelijk.

Disneyland Adventures (Xbox Play Anywhere titel)
Reis naar Disneyland, waar dromen werkelijkheid worden en waar je het magische rijk kan ontdekken. Met 18 iconische attracties staan de avonturen om de hoek te wachten. Dus pak je camera en ga op pad. Ontmoet alle Disney prinsessen en Micky Mouse zijn vriendjes. 

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!