XO-NL

E3 2018 - EA

09 juni 2018 - 764 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

EA Play Live stream

Bekijk hier de EA Play livestream terug, waarin o.a. aandacht is voor Anthem, Battlefield V en Fifa 19. 

 

Heb je de live stream gemist en heb je geen tijd/zin om de volledige stream terug te kijken? Dan kun je hier de hoogtepunten terug lezen.

Anthem

Anthem komt uit op 22 februari 2019 en is al vooraf te bestellen in de Store. Anthem is een third-person, open wereld actie RPG, waarin je met vier verschillende types exo suits kunt spelen, Javelins genaamd. Elk type exo suit heeft andere kenmerken en kan ook in uiterlijk worden aangepast. Anthem heeft geen loot boxes maar uiterlijke aanpassingen zijn wel in-game aan te schaffen. Je weet daarbij van te voren wat je aanschaft. Anthem is in co-op te spelen met maximaal vier spelers. Bekijk hier de cinematic trailer en de eerste gameplay beelden.


Battlefield V

Uiteraard ook aandacht voor Battlefield V. Na de officiele aankondiging een tijdje terug, is hier de (eerste) multiplayer trailer. Battlefield V komt uit op 19 oktober 2018. Met de Deluxe Edition kun je op 16 oktober 2018 al het strijdveld betreden.

Geen loot boxes, geen Premium Pass, dat is het motto van Battlefield V. Iets nieuws is dat je alle karakter kunt aanpassen, wat zowel in de strijd als cosmetisch effect heeft. Ook de Battle Royale mode komt in de nieuwe Battlefield titel. Daarmee speelt EA in op de populariteit van de Battle Royale in games als Fortnite en PUBG. De campaign is ingericht zoals bij Battlefield 1. Je maakt kennis met de mannen en vrouwen die de oorlog hebben veranderd, in verschillende War Stories. Meer beelden volgen tijdens de Xbox briefing van zondag. Battlefield V is digitaal te bestellen als Standard Edition of Deluxe Edition. EA Access members kunnen de game uiteraard met korting bestellen.


Fifa 19

De jaarlijkse Fifa mag natuurlijk ook niet ontbreken. Het is in Europa voor veel voetbalfans elk jaar een genot om naar uit te kijken. Fifa 19 is al beschikbaar in de Store, met drie verschillende uitvoeringen: een Standard Edition, een Ultimate Edition en een Champions Edition. Een Champions Edition? Ja, dat lees je goed! In Fifa 19 speel je namelijk de UEFA Champions League. Tot nu toe had Konami met Pro Evolution Soccer de licenties voor Champions League maar die gaan dit jaar dus naar EA. De Champions League is als los toernooi te spelen, zit verweven in de Carriere mode en zelfs in The Journey kan Alex Hunter zich dus nu laten zien in het grootste voetbaltoernooi dat er bestaat voor clubteams. Fifa 19 komt uit op 28 september 2018. Met de Champions Edition en Ultimate Edition speel je Fifa 19 al vanaf 25 september. Daarnaast is Fifa 18, inclusief de nieuwe WK toernooi modus, tijdelijk gratis te spelen voor iedereen. Dit om het WK van deze zomer te vieren.


Unravel Two

Een hele leuke verrassing dit jaar in de EA Play conferentie! Unravel krijgt een vervolg: Unravel Two. En je hoeft helemaal niet lang te wachten om opnieuw met die schattige Yarni op stap te gaan. De game is namelijk NU al beschikbaar in de Store. En als je nog niet al lang verliefd was op Unravel (zoals ik, het was liefde op het eerste gezicht!), dan word je dat wel met Unravel Two. Zoals de titel een beetje doet vermoeden, is Unravel Two namelijk in (lokale) co-op te spelen. Yarny vindt een vriendje en gaat samen met hem op avontuur. De twee karakters delen één draad, dus alles draait om samenwerking. De game is ook in solo te spelen, maar je bestuurt dan dus beide karakters, door te switchen tussen beide. Bekijk hier de trailer:


Star Wars: Jedi Fallen Order

Vince Zampella van Respawn heeft aangekondigd dat ze bezig zijn met een nieuwe Star Wars game. Jedi Fallen Order is de titel van deze game. Er is verder nog niet veel bekend van deze game maar hij speelt zich af in een tijdperk tussen Star Wars Episode III en Episode IV, in een duistere periode waarbij de Jedi's alles behalve veilig zijn. De release staat gepland rond kerst 2019.

 

Sea of Solitude

Na Unravel en A Way Out is de volgende EA Original game aangekondigd: Sea of Solitude, kortweg SoS genoemd. Sea of Solitude gaat over een jonge, eenzame vrouw, met veel negatieve emoties. Ze wordt een monster en het is jouw taak om te zorgen dat alle emoties weer in balans zijn en ze terug kan keren in haar menselijke vorm. De game komt begin 2019 uit. Bekijk hier de trailer:

 

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!