XO-NL

E3 2018 - Bethesda

10 juni 2018 - 624 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Bethesda Live stream

Bekijk hier de Bethesda Live stream van 03.30 uur terug met onder andere Fallout 76 en meer.

Heb je de live stream gemist en heb je geen tijd/zin om de volledige stream terug te kijken? Dan kun je hier na afloop de hoogtepunten terug lezen.


Fallout 76

Één van de hoogtepunten uit de Bethesda showcase was natuurlijk Fallout 76, die 14 november 2018 uitkomt. De game is een prequel op alle andere Fallout games maar is wel maar liefst 4x zo groot als bijvoorbeeld Fallout 4. Dat belooft wat! De focus van de game ligt echter op een online wereld, hoewel Fallout 76 ook solo gespeelt kan worden.


The Elder Scrolls VI

Naast Fallout 76 is er een ander gewild vervolg van een game aangekondigd, namelijk The Elder Scrolls VI. Onderstaande trailer is een eerste teaser, want Bethesda heeft verder nog weinig bekendgemaakt, behalve dat er in 2019 pas meer informatie volgt.


Doom Eternal

Alsof Doom nog niet genoeg vijanden en kwaadaardigheid bevatte, heeft Bethesda aangekondigd dat het vervolg, Doom Eternal, maar liefst het dubbele aan vijanden bevat. Verdere informatie over deze game volgt nog.


Starfield

Bethesda werkt aan een nieuwe IP, de sci-fi RPG genaamd Starfield. De trailer is hieronder te bekijken maar ook voor deze game moeten we helaas nog wachten op verdere informatie.


Rage 2

De game Rage 2 was inmiddels al geteased in de afgelopen weken. Bethesda heeft nu een nieuwe gameplay trailer vertoond tijdens de E3 showcase. Hierin is te zien dat spelers in de huid kruipen van Walker, de laatste ranger in the Wasteland, die het opneemt tegen een hele hoop kleurrijke bandieten. In het voorjaar van 2019 vindt de release van de open wereld game plaats.


Wolfenstein: Youngblood

Ook de Wolfenstein serie is nog lang niet aan zijn eind toe. Met Wolfenstein: Youngblood komt er een game die zowel solo als co-op te spelen is en zich afspeelt in een alternatieve tijdlijn waarin de Duitsers de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen. Een inmiddels bekend concept uit de Wolfenstein serie. Wolfenstein: Youngblood komt uit in 2019.

 

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!