XO-NL

E3 2018 - Devolver Digital

10 juni 2018 - 203 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Devolver Digital Live stream

Bekijk hier de Devolver Digital Live stream, die vannacht om 05.00 uur van start ging.

Stream gemist? Bekijk hieronder dan ook nog even de hoogtepunten van Devolver Digital.

Metal Wolf Chaos XD - Teaser Trailer

Het had net zo goed een enorm foute futuristische actiefilm kunnen zijn. De president van Amerika, mech-suits en een vice-president die de slechterik is samen met een leger van robots. Dit alles samen is niets minder dan Metal Wolf Chaos XD! Devolver Digital heeft eveneens aangekondigd dat het originele deel uit 2004, wat vroeger enkel speelbaar was op de originele Xbox in Japan, een wereldwijde release krijgt. Devolver Digital werkt samen met FromSoftware en General Arcade om het originele deel op te poetsen voor de huidige generatie, zelfs 4K is bevestigd. Er is nog geen releasedatum maar het is zeker dat we in 2018 hiermee aan de slag mogen.

My Friend Pedro - Bananas Trailer

De naam van dit spel lijkt zo onschuldig maar in werkelijkheid is het niets minder dan onthoofdingen, geweren, ballerina's, bananen en een ziekelijke hoeveelheid bloed. My Friend Pedro is het tweede aangekondigde spel van Devolver Digital tijdens de E3. Ze beschrijven het spel als soort balletvoorstelling over vriendschap en fantasie, die gepaard gaat met enorm veel geweld. Het hoofdpersonage moet, in opdracht van een zelfbewuste banaan, alles en iedereen uit de weg ruimen om verder te komen. Het spel wordt in de loop van 2019 verwacht.

SCUM - Supermax open world survival

Ook Devolver Digital speelt in op de huidige markt van open world survival games. Dit doen ze met SCUM, een open world met bloederige gevechten en robots met smileys als voeten die je greinzend plat willen stampen. Tijdens de conferentie werd de trailer getoond en bleek dat het om een early-access game ging voor Steam. SCUM gaat in augustus live maar verder is er nog niks bekendgemaakt, dus ook niet of deze naar Xbox komt.

LootBoxCoin

Je zal wel denken: nee he, LOOTBOXES....! Maar nee, deze officiële (niet officiële) valuta van Devolver Digital, is totaal waardeloos. Je kan deze munt weliswaar kopen voor $150 maar je kan er verder helemaal niks mee. In de beschrijving staat ook daadwerkelijk dat je als gek verklaard wordt als je de munt koopt. Dit is een item wat enkel voor die hard fans is van Devolver Digital. Deze munt is gemaakt om de draak te steken met de huidige commotie rondom het lootbox systeem.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!