XO-NL

E3 2018 - Ubisoft

10 juni 2018 - 1106 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Ubisoft live stream

Bekijk hier de Ubisoft live stream terug met daarin onder andere Assassin's Creed Odyssey, Beyond Good and Evil 2 en The Division 2. 

Live stream gemist? Bekijk hier na afloop de hoogtepunten terug.


Just Dance 2019

De show van Ubisoft start swingend met een heus dansspektakel. Ik wist niet dat panda's kunnen dansen, jij? Maar goed, alle dansers zijn de zaal binnen en uiteraard is dit de aankondiging voor de nieuwe Just Dance 2019, die in oktober 2018 uitkomt. 


Beyond Good and Evil 2

De sfeer zit er gelijk goed in en de show gaat verder met koude ijstaferelen. Een soort ruimteship door een grote ijszee en dan een blik van herkenning. Een aap en een varken. Waar hebben we dat eerder gezien? Natuurlijk, Beyond Good and Evil 2! En deze beelden zien er ontzettend puik uit zeg, dit wordt voor velen iets om naar uit te kijken. Er wordt zelfs pre-alpha footage getoond van de game, die ook in co-op te spelen is. 


In het space monkey program kun je je ei volledig kwijt met alle creativiteit die je bezit. Hiermee kan de community zelf bepalen hoe de wereld van Beyond Good and Evil er uit ziet.


Trials Rising

Trials is terug, groter dan ooit! De populaire crossmotor platformer krijgt een vervolg met de titel Trials Rising. Elke game in de Trials serie is een ontzettende uitdaging maar de tevredenheid is groot als het allemaal lukt. Trials Rising komt uit in februari 2019. Er komt ook een closed beta, waarvoor je jezelf vanaf nu kunt aanmelden. Hoe vaak ga jij te pletter vallen? Als je maar weer opstaat! En nog een keer.... en nog een keer, en nog een keer. Beat them all!


The Division 2

Inmiddels heeft The Division 2 al behoorlijk wat aandacht gekregen. Washington DC is nog steeds in het heetst van de strijd tegen de gevolgen van een virus dat 7 maanden geleden alles in puin legde. Hier en daar wordt de wereld langzaam weer groen maar niks is nog vanzelfsprekend. Als je goed kijkt, is overal nog dood en verderf te vinden. Speel de story based campaign en maak de wereld een betere plek, door de juiste keuzes te maken. Door unieke specialisaties, pas je jouw karakter volledig aan op jouw speelstijl. Alle hoop ligt in jouw handen.

Er wordt verder aangekondigd dat er Raids worden toegevoegd aan The Division 2, waarmee je tot wel 8 spelers in co-op kunt spelen. Er worden in Year 1 maar liefst 3 DLC's uitgebracht in de vorm van Episodes, die elk nieuwe story en content toevoegen. De DLC's zijn gratis voor iedereen. Na de show zal er een uitgebreide demo getoond worden van The Division 2. De release is gepland voor 15 maart 2019.


Skull & Bones

Piracy is dead! Of toch niet..? Er wordt een nieuwe trailer getoond van de al aangekondigde game Skull & Bones. Het is jouw taak als piraat om elke munt die je kunt vinden te stelen. Skull & Bones vindt plaats in een shared wereld. Ga jij samenwerken of vecht jij alleen? Kies de juiste crew en gear voordat je op pad gaat. En houd rekening met onvoorspelbare bondgenoten... Skull & Bones komt uit in 2019. Long live piracy!


Starlink: Battle for Atlas

Kleurrijke omgevingen en heldhaftige karakters staan in het middelpunt van Starlink: Battle for Atlas. De helden kunnen alle hulp gebruiken die ze kunnen krijgen. De game komt uit op 16 oktober 2018.


The Crew 2

The Crew 2 krijgt een release op 29 juni. Maar na de closed beta volgt er eerst nog een open beta, op 21 juni. Deze beta is vanaf vandaag te installeren, zodat je er snel mee aan de slag kunt.


Assassin's Creed Odyssey

De nieuwste Assassin's Creed gaat terug naar de tijd van de oude Grieken. Jij bepaalt het lot van Griekenland, in een tijd van vele ontwikkelingen, maar ook van oorlog. Waar een balans moet worden gevonden tussen orde en chaos. Een nieuwe, epische RPG ervaring, gevormd door jouw acties en keuzes. En dat begint bij de start van de game, waarbij je kunt kiezen tussen Alexios en Kassandra om de game mee te starten. De manier van verhaal vertellen in deze Assassin's Creed is voor het eerst aangepast. Je krijgt diagloogkeuzes die het verloop van het verhaal bepalen. De game komt uit op 5 oktober 2018.

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!