XO-NL

E3 2018 - Square Enix

10 juni 2018 - 472 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Square Enix live stream

Bekijk hier de Square Enix live stream van vanavond terug.

Live stream gemist? Bekijk hier na afloop de hoogtepunten terug.


Shadow of the Tomb Raider

De nieuwe gameplay beelden van Lara Croft uit Shadow of the Tomb Raider zien er prachtig uit. Zoals we van Lara gewend zijn, is er sprake van flink wat stealth actie, dit keer in een broeierige jungle. Lara's combat moves zijn in deze game flink verbeterd en je kunt nu ook onder water in 360 graden om je heen alles tot op detail onderzoeken en ontdekken.


Just Cause 4

Actie, actie en nog eens actie met Rico Rodriquez in het jungle-achtige Zuid Amerika, waar hij het opneemt tegen Gabriella en haar vijandige groepering. In Just Cause 4 zijn dynamische weersomstandigheden toegevoegd zoals je in Just Cause zou verwachten. Denk aan tornado's, zandstormen en bliksem. Uiteraard is ook destructie een keywoord. Verder zijn er een hoop nieuwe voertuigen toegevoegd, zoals bulldozers, hyperjets en zelfs kranen met een wreckingball. Verder is Rico Rodriquez nu aan te passen naar wens. Combat is beter uitgewerkt dan ooit, met intelligente AI, die je tot het uiterste drijft. En dat alles in een prachtige open wereld. Met Rico hoef je je niet snel te vervelen. Just Cause 4 komt uit op 4 december 2018. Bring the thunder!


Kingdom Hearts III

Gisteren zagen we al even kort iets van Kingdom Hearts III, die op 29 januari 2019 naar Xbox One komt. Er worden aanvullende beelden getoond, die hier te bekijken zijn.

 

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!