XO-NL

E3 2018 - Inside Xbox stream

11 juni 2018 - 1029 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Xbox Inside - E3 stream

Bekijk hier de Inside Xbox stream van de E3 2018. Als je via de Xbox Mixer stream kijkt en je Microsoft account hebt gelinkt aan je Mixer account, dan krijg je nog meer gratis content! Dit is extra, bovenop de content van gisteren.

Stream gemist? Bekijk hier dan later de hoogtepunten terug.


Vigor

Tijdens de Inside Xbox stream heeft Major Nelson de nieuwe Bohemian Interactive IP aangekondigd, genaamd Vigor. Deze online survival game speelt zich af in Noorwegen, in een tijd waarin centraal Europa is verwoest door een nucleaire bom. In kleine PVP servers is het aan jou om te overleven. De game wordt deze zomer nog als Game Preview beschikbaar. Schrijf je hier dus gelijk in voor de website van Vigor.


Outer Wilds

Naast verdere informatie over enkele grote titels die tijdens de Xbox E3 showcase voorbij kwamen, zoals Forza Horizon 4 en Gears of War 5, was er tijdens Inside Xbox ook aandacht voor Outer Wilds. Outer Wilds, dat 29 december 2018 uit komt voor Xbox One is een open wereld mystery game, waarin het zonnestelsel verstrikt is geraakt in een oneindige loop van slechts 20 minuten. Als je afgelopen week via het Xbox Mixer kanaal de E3 showcase hebt bekeken, maak je via de MixPot kan op een full game pre-order van Outer Wilds.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!