XO-NL

Truck Driver komt naar Xbox One

26 juni 2018 - 3066 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Binnenkort kunnen gamers de weg op als vrachtwagenchauffeur in trucking experience Truck Driver, een nieuwe game die vandaag werd aangekondigd door SOEDESCO en Triangle Studios. In tegenstelling tot gangbare trucking experiences richt Truck Driver zich volledig op de carrièremodus. Door meer nadruk te leggen op ‘game’ aspecten dan op ‘simulatie’ aspecten, wil SOEDESCO de fun-factor terug in het trucking genre krijgen. Truck Driver zal zowel digitaal als fysiek uitgebracht worden voor de Xbox One.

Vandaag publiceerde SOEDESCO een video waarin ze een kijkje achter de schermen geven bij de developer Triangle Studios en hebben ze al enkele gameplaybeelden laten zien van Truck Driver. In deze video leggen ze uit dat Truck Driver voornamelijk draait om de ervaring van de speler als vrachtwagenchauffeur en de interactie met de lokale community. Gamers kunnen in Truck Driver zelf de levendige carrière van een vrachtwagenchauffeur ervaren door allerlei unieke characters ontmoeten, opdrachten voor ze te doen en zo relaties met ze op te bouwen.

Daarnaast vertelt Remco de Rooij, CEO van Triangle Studios, dat ze veel ervaring hebben opgedaan door hun eerdere samenwerking met SOEDESCO, en dat ze daardoor inspiratie hebben opgedaan om het proces deze keer wat anders aan te pakken. Zo beloven ze bijvoorbeeld dat ze de community dichter bij het ontwikkelproces zullen betrekken en delen dat ze ook field experts uitnodigen om hen te helpen een geweldige ervaring te creëren.

voor meer info check https://truckdriver.soedesco.com/

Bron: Soedesco

 

Redacteur:

Maurice

Reacties (1)

  • Dreeke1975

    Geweldig ik as trucker kan dan ook in mn rust verder haha

    27 juni 2018
Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!