XO-NL

Warface - Announcement trailer

28 juni 2018 - 710 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

In april 2014 kwam Warface als gratis game beschikbaar op de Xbox 360. Het was van korte duur, want minder dan een jaar na release werd al aangekondigd dat de game ten einde zou komen in februari 2015. Daarna was het stil vanuit het front van Crytek. Tot nu. Op de website van Warface wordt namelijk bekendgemaakt dat er een closed beta zal plaatsvinden, de game namelijk komt naar Xbox One in september. Je kunt je via de website aanmelden voor een gratis cadeautje (een H&K USP pistol) en als je je emailadres invult, word je op de hoogte gehouden van de aanstaande closed beta.

Op de website is nog meer informatie te vinden. Zo worden wat verschillende aspecten van de game benoemd; verschillende PVP games modes (waaronder uiteraard Battle Royale) en PVE missies die speelbaar worden. Ook kun je kennis maken met de 4 klassen die speelbaar zijn in Warface: sniper, rifleman, engineer en medic. Elke klasse heeft zijn eigen vaardigheden en krachten. 

De game zal in september zelfs een speciale Xbox Exclusive missie krijgen: Operation Cyber Horde. Als in een laboratorium onderzoeken worden gedaan met cybernetisch materiaal kan dat natuurlijk alleen maar mis gaan... Oost Europa wordt overspoeld met mislukte proefpersonen. De Warface squad moet een EMP voertuig op een specifieke bestemming krijgen, om deze onderzoeken tot een einde te kunnen brengen. 

Behalve deze Xbox Exclusive content zal de game maandelijkse updates krijgen met nieuwe missies en operaties. Wat betreft support lijkt het dus deze keer wel goed te zitten. En nu hopen dat de game het langer volhoudt dan zijn voorganger op de Xbox 360.

Bekijk hier de trailer:

 

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!