XO-NL

V-Rally keert terug

02 juli 2018 - 414 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Na een 15 jarig hiaat maakt V-Rally dan eindelijk een terugkeer op consoles. Het spel wordt ontwikkeld door Kylotonn Racing Games, wat ook wel bekend is van het spel 'TT Isle of Man'.

V-Rally 4 omvat maar liefst vijf off-road race types op banen verspreid over de hele wereld. Je krijgt de lastigste banen voor je kiezen in de meest barre omstandigheden. 'V-Rally Cross' bestaat uit 8-speler confrontaties op zowel zand als asfalt banen, terwijl je bij de 'Hillclimb uitdagingen' immense bergen moet beklimmen in krachtige voertuigen. Als je meer van het driften, precisie en snelheid bent, baan dan je weg over de banen met gevaren in 'Extreme-Khana' of overwin moeilijke banen met unieke fysica in 'Buggy'.

In elke categorie heb je maar liefst meer dan 50 voertuigen die over de banen scheuren. Er zijn meer dan 16 verschillende omgevingen verspreid over alle continenten. Er wordt hard gewerkt om de wegen echt tot leven te brengen.

Verder is het ook mogelijk om een off-road single-player carrière te starten. Je kiest je staf en sponsors en racet je weg naar de kampioenstitel. Tijdens je carrière is het mogelijk om je skills te vergelijken met andere spelers over de hele wereld. Ook is het mogelijk om aan bijzondere uitdagingen mee te doen met uitzonderlijke beloningen.

Kylotonn Racing Games heeft een kleurvolle historie in de WRC serie en TT Isle of Man. V-Rally 4 belooft daarom ook een prachtige game met veel potentie te worden. Hieronder zijn een aantal gameplay beelden te zien van deze lang afwezige serie binnen de game wereld. V-Rally 4 komt in september 2018 uit.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!