XO-NL

Xbox juli update

06 juli 2018 - 1037 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

De Xbox Insiders zijn er inmiddels al weer even mee aan de slag, maar voor de overige gebruikers komt een dezer dagen ook de Juli Update beschikbaar. Hier zijn de belangrijkste wijzigingen op een rij. 

Groepen voor games en apps

De Pins zijn al een bekend item op het Xbox Dashboard, maar in de nieuwe update komt daar de mogelijkheid bij om zelf groepen te creeren met allerlei games en apps. Jouw creativiteit bepaalt de grens! Heb je een aantal games die je nog moet uitspelen? Maak er simpelweg een groep voor aan en pin deze vast op het Home scherm van je dashboard. Wil je alle games die je met iemand shared overzichtelijk bij elkaar? Dan maak je een groepje aan. Wil je jouw game sorteren op genre of volgorde van spelen. Dan maak je een groep aan. Het punt zal duidelijk zijn, je krijgt hiermee veel meer mogelijkheden. 

FastStart

Wil jij ook altijd heel enthousiast aan de slag met een nieuwe game? Spring jij overeind als je eindelijk die "ready to play" melding in je scherm krijgt? Om vervolgens te constateren dat je alleen toegang krijgt tot het menu van de game en alsnog kunt wachten tot je echt kunt spelen... Daar komt nu verandering in! Het FastStart principe zorgt er namelijk voor dat er gesorteerd wordt op prioriteit. Alles wat nodig is om de game te kunnen spelen, wordt als eerste geinstalleerd, zodat je ook echt sneller kunt spelen. Tot nu toe is deze functie nog slechts voor een beperkt aantal games te gebruiken (o.a. ScreamRide, Spelunky, The Flame in The Woods en The Gold Club), maar dit aantal zal langzaam steeds meer worden.

Full Screen uitzenden via Mixer

Tijdens het streamen via Mixer kun je nu op elk moment jouw webcam uitzending op full screen zetten, waarbij de audio uit de game op mute wordt gezet en je dus zuiver geluid hebt vanuit je webcam uitzending.

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!