XO-NL

Phantom Doctrine krijgt releasedatum

11 juli 2018 - 255 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Phantom Doctrine speelt zich af in een alternatieve geschiedenis tijdens de Koude Oorlog in 1983. In deze thriller speel je als lid van The Cabal, een geheime organisatie die vastbesloten is om een wereldwijd complot te bestrijden. Dit complot is bedoeld om de wereld te overheersen door wereldleiders en naties tegen elkaar op te zetten. Misleiding is de grote drijfveer in het spel en spelers moeten vanuit de schaduwen te werk gaan om alle zwaktes die ze tegenkomen te benutten. Ondervraag en hersenspoel vijanden en bondgenoten om dubbelagenten, saboteurs en onwetende medewerkers te maken.

Ontwikkel je operatiebasis in de schaduwen, onderzoek zaken, recruteer en train agenten van facties over de hele wereld. Smeed documenten en identiteiten, onderzoek nieuwe technologie en ondervraag of hersenspoel vijanden voor strategische voordelen.

Phantom Doctrine bevat een diepgaande single-player mode die spelers twee verschillende achtergronden biedt. Je kunt spelen als een KGB contraspion of een afvallige CIA commando. De missies in Phantom Doctrine zijn turn-based en sporen de speler aan om unieke keuzes te maken. Laat je personage het veld in gaan met zware wapens voor een frontale en medogenloze aanval of pak het wat subtieler aan en voorzie je personage van gedempte wapens voor de stille aanpak. Verspreid je middelen over de hele wereld, infrilteer hot zones met undercover agenten die je kunnen helpen in het heetste van de strijd en blijf altijd een stap voor op je vijanden.

Decodeer en analyseer je weg door omvangrijke onderzoeken en vergaande complotten en ongrijpbare doelen. Duik in de duistere hoeken van de 80'er jaren met atmosferische graphics en een verontrustende soundtrack gemaakt door de componist van The Witcher 3.

Naast de ruim 40 uur durende single-player story zijn spelers ook in staat om andere spelers uit te dagen in een op een multiplayer gevechten. Ook is het mogelijk een New Game Plus campagne vrij te spelen voor extra verhaalcontent.

Phantom Doctrine lanceert 14 augustus op Xbox One voor de prijs van €39,99.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!