XO-NL

Construction Simulator 2 komt naar Xbox One

11 juli 2018 - 930 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Astragon entertainment en de ontwikkelaar Weltenbauer hebben twee nieuwe versies aangekondigd voor de mobile game 'Construction Simulator 2'. Het gaat hier om Construction Simulator 2 US - Console Edition en de Pocket Edition (PC).

Met deze twee nieuwe versies vervullen ze de wensen van veel verschillende gamers, de game was voorheen namelijk alleen beschikbaar voor mobiele apparaten.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van deze franchise dat ze een PC en console release doen. In deze nieuwe edities is het mogelijk, net zoals in de mobiele versie, om gebruik te maken van de meest bekende merken voertuigen en machines. Voorbeelden hiervan zijn Caterpillar, Liebherr, PALFINGER, Bell Equipment, ATLAS, STILL, Mack Trucks, Meiller kipper and Kenworth. De autentische US setting biedt meer dan 60 variërende en uitdagende bouwcontracten en missies. Spelers zijn hier niet enkel in staat om de bouwgrond te inspecteren, gigantische kranen te besturen en beton storten. Ze zijn zelfs in staat om de wegenbouw onder handen te nemen van de fictieve staat 'Westside Plains'.

Construction Simulator 2 wordt binnen de komende maanden verwacht op PC en consoles.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!