XO-NL

Sea of Thieves 'Cursed Sails' betreedt de zee

18 juli 2018 - 314 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Afgelopen E3 kregen we al te horen dat Sea of Thieves twee nieuwe DLC's ging krijgen in de komende maanden. Met trots presenteren ze dan nu ook de eerste DLC van deze twee. Cursed Sails verschijnt 31 juli in Sea of Thieves. De DLC belooft veel nieuwe content zoals het Skeleton Ship, AI vijanden en het Brigantine Ship speciaal voor crews van 3 spelers.

Als onderdeel van hun toeweiding om Sea of Thieves van content te blijven voorzien gedurende het hele jaar, is Cursed Sails de grootste en gratis update van het spel dusver. Spelers zijn nu in staat om de strijd aan te gaan met angstaanjagende skeleton ships, mogen ze de zee bevaren met een brigantine ship speciaal voor crews van 3 spelers. Maar ze kunnen nu zelfs allianties vormen met andere spelers om grotere uitdagingen aan te gaan en grotere schatten te delen.

Deze permanente nieuwe content wordt geïntroduceerd door middel van een tijdelijke campagne, net zoals bij de vorige DLC. Na het einddatum van deze campagne blijft alle content beschikbaar. Spelers kunnen in deze drie weken durende campagne weer speciale beloningen krijgen. Je zult skeleton ships zien die outposts terroriseren en piraten uitdagen om gevechten op zee aan te gaan. Er is ook een verhaalgebaseerde side quest die spelers de bron van deze skeletplaag laat onderzoeken.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!