XO-NL

Xbox kondigt op GamesCom nieuwe hardware aan

19 juli 2018 - 1153 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Microsoft heeft aangekondigd dat ze op de GamesCom in Keulen nieuwe hardware aan het publiek gaan tonen. Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om de opvolger van de Elite controller. Ze geven aan dat ze op de GamesCom een aantal verrassingen voor ons in petto hebben. Op 21 augustus zal Inside Xbox een livestream uitzenden vanuit hun stulpje op de GamesCom. Volgens de aankondiging komt er veel nieuws aan bod, zoals dus aankondigingen van Xbox hardware en accessoires en ook aankomende games. Microsoft houdt dit jaar geen persconferentie op de GamesCom.

Zoals gezegd doelen ze waarschijnlijk op een opvolger van de Elite controller als ze het over nieuwe hardware hebben. De reden hiervoor is dat eerder dit jaar al een aantal foto's (zie hieronder ↓) verschenen zijn van wat waarschijnlijk een nieuwe Elite controller is. De nieuwe controller zou via USB-C en Bluetooth verbinding kunnen maken met consoles en pc's. De huidge Elite controller heeft geen USB-C.

Microsoft gaf tijdens de E3 ook aan dat ze aan nieuwe Xbox consoles werken, maar de kans dat ze deze al aankondigen acht ik zeer klein. Deze nieuwe consoles zouden pas over een jaar of twee uit moeten komen, waardoor het niet echt logisch of slim zou zijn om deze nu al aan te kondigen. De GamesCom vindt plaats van 21 tot 25 augustus.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!