XO-NL

Nieuwe Shadow of the Tomb Raider video

24 juli 2018 - 652 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Square Enix®, Eidos-Montréal™ en Crystal Dynamics® hebben een nieuwe video uitgebracht voor Shadow of the Tomb Raider™. De beelden tonen de levendige en fascinerende stad Paititi, inclusief nooit eerder getoonde gameplay en commentaar van de ontwikkelaar.

Bekijk hier de volledige video:

Paititi is de grootste hub ooit gemaakt in een Tomb Raider®-game en biedt spelers een levendige nieuwe sociale ruimte vol avontuur en kansen. In de bruisende economie van de stad kunnen spelers onderhandelen om nieuwe outfits en wapens te krijgen, kostbare grondstoffen verzamelen, met bewoners praten om zijmissies te activeren en – uiteraard - verborgen crypten en grafkelders ontdekken. Zo blijft Paititi spelers uren achter elkaar boeien en uitdagen.

De game is gemaakt door een team van ervaren TOMB RAIDER-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics, en verschijnt op 14 september 2018 voor de Xbox One-familie van apparaten, waaronder Xbox One X, het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam®.

 

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!