XO-NL

Goed nieuws over de Fallout 76 beta

07 augustus 2018 - 758 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Bij elke beta brandt er een vraag op de tong van elke gamer: "Blijft mijn voortgang behouden?". Niet elke ontwikkelaar geeft hier gehoor aan, maar Bethesda lijkt dit wel te doen!

Volgens de officiële FAQ op de website van Bethesda blijft niet alleen de voortgang bewaard, maar krijgen gamers ook toegang tot de volledige game. De laatste vraag in de FAQ luidt namelijk: "Is the beta going to be the full game and will my progress carry over to launch?” Het antwoord van Bethesda luidt: "Our current plan for the beta is it will be the full game and all your progress is saved for launch. We hope you join us!"

Dit betekent dus eigenlijk dat de release van Fallout 76 een maand eerder is voor degenen die het spel al vooraf besteld hebben! Het is dus niet mogelijk om de beta vooraf te spelen en het spel achteraf pas te kopen, het spel moet al in bestelling zijn. Natuurlijk is wel mogelijk je bestelling te annuleren na de beta, mocht het je niet bevallen.

Bethesda begint in oktober met het uitzoeken van mensen die de beta mogen spelen. Ze hebben in juli al aangegeven dat ze klein beginnen en naarmate de tijd vordert steeds meer mensen toelaten tot de beta. Waarschijnlijk is deze keuze gemaakt om de servers niet direct te overbelasten gezien het nu ook een multiplayer game is.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!