XO-NL

Blizzard bevestigt nieuwe Diablo projecten

09 augustus 2018 - 790 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

De afgelopen jaren heeft Blizzard nieuw personeel aangenomen om te werken aan een onaangekondigd Diablo project. Helaas weten we echt helemaal niks concreets over wat er op de planning staat voor de serie. Ze hebben nu wel eindelijk officieel naar buiten gebracht dat ze aan meerdere Diablo projecten werken.

Dit nieuws kwam gisteren aan de orde in een korte video van de Associate Community Manager Brandy "Nevalistis" Camel. Volgens Camel is het goed mogelijk dat we later dit jaar nog een kleine blik mogen werpen op waar ze aan werken, mogelijk tijdens de BlizzCon in november.

Het is op dit moment dus vooral nog speculeren waar ze aan werken. Zou het Diablo 4 zijn? Dit is vast en zeker een lange termijn doel van Blizzard, maar of het nu al zover is zien we vanzelf wel. Het is ook bekend dat Blizzard samenwerkt met Titan Comics om een miniserie strip te maken. Maar er gaan ook geruchten over een release van Diablo 3 voor de Switch.

Voor nu moeten Diablo 3 spelers het doen met het nieuwe seizoen in het spel, het 'Season of Greed'. Hier verschijnen twee keer zoveel treasure goblins als in het vorige seizoen en zijn spelers in staat nieuwe seizoensvoorwerpen en beloningen te winnen.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!