XO-NL

Elea - Episode 1: Release date + Give Away

13 augustus 2018 - 660 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Check het einde van dit bericht om kans te maken op een early acces full game code, zodat jij straks een van de eersten te wereld bent die deze game kan spelen op Xbox One!

De eerste episode van het surrealistische sci-fi avontuur Elea lanceert op 6 september. Elea komt digitaal naar Xbox One en Steam en is nu al beschikbaar voor pre-orders op Xbox One.

Kyodai, de ontwikkelaar van Elea, haalde inspiratie voor het verhaal uit het werk van klassieke sci-fi schrijvers zoals Stanislaw Lem, Arthur C. Clarke en Frank Herbert. De ontwikkelaars waren zelf groot fan van story-driven first-person games en vroegen zich af wat voor bijdrage Elea zou kunnen leveren aan dit genre, naast het unieke en ontroerende verhaal.

Wat hen opviel was dat veel first-person adventures zich afspelen rond slechts één hoofdlocatie, met één visuele stijl. Ze besloten om, geïnspireerd door hun liefde voor oldschool platformers, een hele andere weg in te slaan voor Elea. In klassieke platformer games zijn de omgevingen heel gevarieerd, zo wissel je soms af tussen een sneeuw level, een lava level en een jungle level. De ontwikkelaars wilden Elea zo’n ongelofelijke variatie in omgevingen geven, dat de game aanvoelt als een enorme reis door tijd en ruimte.

Elea kwam eind april al in Early Access op Steam. SOEDESCO’s Community Manager Marten Buijsse vertelt: “Dankzij het enthousiasme en de hulp van de community hebben we Elea kunnen afmaken en perfectioneren op basis van hun wensen en adviezen. We hebben er het volste vertrouwen in dat we Elea nu in haar beste vorm kunnen presenteren voor de release op Xbox One en Steam”.

Gratis kans maken op een early acces full game code zodat jij als een van de eersten wereldwijd met deze game aan de slag mag gaan op Xbox One? Klik dan op deze link en doe mee!

Elea is ontwikeld door Kyodai en uitgegeven door SOEDESCO en zal vanaf 6 sept 2019 uitkomen op Xbox One. De game is nu te preorderen met 10% extra korting.

Klik op deze link om hem direct te pre-orderen!

 

 

Redacteur:

Maurice

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!