XO-NL

Final Fantasy XV - Multiplayer

15 november 2017 - 249 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Vanaf vandaag kunnen FINAL FANTASY® XV-spelers samenkomen als elitetroepen van de Kingsglaive in “Comrades”, de allereerste online multiplayer-uitbreiding van de game. Comrades speelt na de gebeurtenissen van Chapter 13 in de hoofdgame en plaatst fans in de schoenen van de overlevenden van de Kingsglaive, die tijdens Noctic’ afwezigheid strijden om het licht terug te brengen naar de wereld.

Om de release van de uitbreiding te vieren, verscheen recent een nieuwe game-update die het spelers mogelijk maakt verschillende jaagmissies tegelijk te accepteren en nieuwe kookrecepten toevoegt. 

In Comrades kunnen spelers hun eigen avatar maken en aanpassen en daarmee deelnemen aan epische missies in een door duisternis overspoelde wereld. Als leden van de Kingsglaive kunnen spelers hun personages uitrusten met koninklijke sigils voor speciale krachten van de oude heersers. Spelers moeten een strategisch doordacht en evenwichtig team samenstellen om een kans te maken tegen de formidabele vijanden en monsters op hun pad. Naast de multiplayermissies kunnen spelers het verhaal ook beleven in een uitgebreide campaign voor één speler. Vanuit de basis in Lestallum kan de speler diverse spannende missies aangaan en oude bekenden ontmoeten.

FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES is nu beschikbaar voor spelers die in het bezit zijn van FINAL FANTASY XV en de FINAL FANTASY XV Season Pass. De uitbreiding is ook apart te koop in de Xbox Games.

Een lidmaatschap van Xbox Live Gold of PlayStation®Plus is vereist om de uitbreiding te kunnen spelen. Ook een internetverbinding is vereist.

Redacteur:

Maurice

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!