XO-NL

Meest verwachtingsvolle titels 2019

06 januari 2019 - 604 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Yes! Het is weer januari en dat betekent een heel nieuw begin van het jaar. 2019 belooft een groots gaming jaar te worden met titels zoals Anthem en Crackdown 3. Maar naar welke games kijken we allemaal nu het meeste uit? Nu is het de uitgelezen kans om uit te kijken op de toekomst en onze dromen de vrije loop te laten.

Crackdown 3 - 15 februari 2019

Crackdown 3 is inmiddels al meerdere keren uitgesteld, maar het lijkt er nu toch echt aan te komen. Op 15 februari wel te verstaan. Als je lid bent van Xbox Game Pass, dan heb je geluk. Want Crackdown 3 is vanaf release direct beschikbaar.

Tijd om actie te ondernemen en de misdaad te stoppen als een superkrachtige agent in een zandbak van chaos en vernieling. Verken de hoogtepunten van een futuristische stad, race door de straten in een transformerend voertuig en gebruik je krachtige vaardigheden om een meedogenloos criminieel imperium te stoppen.

The Division 2 - 15 maart 2019

Als D.C. ten onder gaat, gaat Amerika ten onder!

Washington D.C. gaat bijna ten onder. Er gelden geen wetten meer, de samenleving wordt bedreigd en geruchten over een staatsgreep versterken de chaos. Alle actieve Division-agenten zijn nodig om de stad te redden voor het te laat is. Je bent lid van de Division, een elitegroep burgeragenten die de laatste verdedigingslinie vormt. Nu D.C. in gevaar is, is het aan jou om je uitrusting uit de kast te halen en je unieke vaardigheden in te zetten om deze nieuwe bedreiging te bestrijden.

Anthem - 22 februari 2019

Op een door de goden maar half-voltooide wereld bedreigt een duistere groepering de hele mensheid. Alleen de Freelancers staan tussen deze schurken en de eeuwenoude technologie die ze in handen proberen te krijgen.
Speel met drie andere spelers en bouw met de hand krachtige, unieke, hightech pantsers. Verken uitgestrekte ruïnes, vecht tegen dodelijke vijanden en verzamel buitenaardse artefacten. Met elke missie worden jij en je Javelin krachtiger. Vecht tegen de gevaren van een steeds veranderende wereld. Sta samen op tegen het kwaad. Zegevier eensgezind.

Biomutant - zomer 2019

Een pest verpest het land en de Tree-of-Life bloed dood vanaf zijn wortels. De stammen zijn ​​verdeeld en hebben iemand nodig die sterk genoeg is om ze te verenigen of allemaal neer te halen ...

Metro: Exodus - 15 februari 2019

Verken de Russische wildernis in grote, niet-lineaire levels en geniet van een spannend verhaal dat zich afspeelt gedurende een heel jaar: van de lente, zomer en herfst tot de dodelijke nucleaire winter. Metro Exodus is geïnspireerd door de romans van Dmitry Glukhovsky en vervolgt het verhaal van Artyom in het grootste Metro-avontuur ooit. Beleef een waanzinnige reis - ga aan boord van de Aurora, een zwaar aangepaste stoomlocomotief, en zoek met een handjevol overlevenden het geluk in het oosten.

Ace Combat 7: Skies Unknown - 18 januari 2019

Word een toppiloot en vlieg door een fotorealistisch luchtruim waarin je vrij kunt bewegen. Haal vijandelijke vliegtuigen neer en beleef de spanning van realistische gevechten! Luchtgevechten hebben nog nooit zo echt geleken! Project Aces is ontworpen om het luchtruim te revolutioneren en biedt een ervaring die zo meeslepend is dat het net voelt alsof je een echt vliegtuig bestuurt! Het weer en de omgeving hebben invloed op je vliegtuig en de HUD, met als resultaat extreem realistische ervaringen die nog nooit eerder zijn vertoond in een vliegtuig-game. Bereid je voor op een epische strijd!

Resident Evil 2 - 25 januari 2019

Oorspronkelijk uitgekomen in 1998 is Resident Evil 2 een van de meest iconische games aller tijden. Nu is hij terug, geheel opnieuw vormgegeven voor next-gen-consoles. Speel aparte verhaallijnen voor Leon Kennedy en Claire Redfield vanuit een geheel nieuw derdepersoonsperspectief. Verken de door zombies geteisterde straten van Raccoon City, helemaal opnieuw opgebouwd in Capcom's eigen RE Engine. Nieuwe puzzels, verhaallijnen en gebieden zorgen voor gruwelijke nieuwe verrassingen voor zowel nieuwe als doorgewinterde fans!

Kingdom Hearts 3 - 29 januari 2019

Voor het eerst in KINGDOM HEARTS III reist Sora door Pixar en andere spannende Disney-werelden die het verhaal grootser maken dan alles wat je tot nu toe meegemaakt hebt in de serie. Het gevechtssysteem bereikt nieuwe hoogtes en je krijgt te maken met spannende actie, attracties in pretparken en spectaculaire teammoves met bekende Disney-personages. KINGDOM HEARTS is niet te vergelijken met wat dan ook. Mis deze nieuwe aflevering niet.

Devil May Cry 5 - 8 maart 2019

De ultieme Devil Hunter is terug in stijl, in de game waar elke actiefanaat op heeft gewacht.

Sekiro: Shadows Die Twice - 22 maart 2019

In Sekiro: Shadows Die Twice ben jij de 'eenarmige wolf', een onteerde en verminkte krijger die ternauwernood van een wisse dood kon worden gered. Als gezworen beschermer van een jonge heer die afstamt van een oude bloedlijn, word je het doelwit van vele genadeloze vijanden, zoals de dodelijke Ashina-clan. Wanneer de jonge heer gevangen wordt genomen, houdt niets je tegen in je gevaarlijke queeste om je eer terug te krijgen. Ook de dood niet. Verken het Japan van de Sengoku-periode aan het eind van de 16e eeuw. Een wrede periode waarin de dood nooit ver weg is en je het opneemt tegen bovennatuurlijke vijanden in een duistere en verknipte wereld. Gebruik een arsenaal aan dodelijke protheses en krachtige ninjatechnieken, waarmee je stealth, verticale verplaatsing en snoeiharde lijf-aan-lijfgevechten combineert tot een bloederig geheel. Neem wraak.
Herstel je eer. Moord creatief.

Rage 2 - 14 mei 2019

Een meteoriet heeft 80% van de bevolking van de aarde weggevaagd en de populatie neemt steeds verder af. Meedogenloze, bloeddorstige bendes zwerven over de wegen en de tirannieke Authority probeert met ijzeren vuist de macht in handen te krijgen. Als Walker, de laatste Ranger van de woestenij en een grote bedreiging van hun macht, ben jij beroofd van je huis en voor dood achtergelaten. Nu moet je vechten voor gerechtigheid en vrijheid. Met waanzinnige voertuiggevechten, first-person-chaos met superkrachten en een open wereld vol gestoorde situaties, baan je je een weg door een genadeloze woestenij. Neem het op tegen sadistische bendes en vind de middelen die je nodig hebt om de onderdrukking door de Authority voor eens en altijd te beëindigen.

Skull and Bones - 2019

Beleef de spanning, brutaliteit en intensiteit van zeeslagen terwijl je vecht voor overheersing van de zeeën. Verwoestende vijanden met krachtige wapens of gebruik hulpmiddelen zoals vermomming en verraad om je weg te vechten.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!