Over ons

Steun XO-NL!

Zo'n 5 jaar geleden ontstond de Xbox One Nederland (XO-NL) community op Facebook. Destijds heel klein, het waren slechts een handjevol vrienden met een gezamenlijke hobby. In de tussentijd is de community ontzettend hard gegroeid en kunnen we stellen dat we met zijn allen de leukste en gezelligste Xbox community van Nederland en Belgie hebben gecreëerd! 

En dat alles gaat natuurlijk niet zonder steun van de community zelf. Het onderhouden van een website om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes, jullie de eerlijkste en boeiendste reviews aan te bieden en de vetste winacties online te gooien, kost nou eenmaal geld. Het liefst willen we onze community zo veel mogelijk reclamevrij houden, maar dat betekent wel dat we jullie steun keihard kunnen gebruiken.

Volg jij onze nieuwtjes en reviews op de voet? Vind je het spannend om mee te doen aan leuke winacties? Kom je graag in contact met leden, die dezelfde hobby hebben? Steun ons dan! Via onderstaande button kun je een donatie doen aan XO-NL. En of je nou €1, €10 of €100 wilt doneren, alles wordt gewaardeerd! Uiteraard worden alle donaties gebruikt om de community voor jullie zo leuk en gezellig mogelijk te houden! 

Steun XO-NL! 

Je kan ons ook gratis sponsoren door via deze link je inkopen te doen bol.com.

Miljoenen artikelen

Sowieso zijn we al onze leden ontzettend dankbaar. Zonder jullie was XO-NL nooit geworden wat het nu is: de leukste en gezelligste Xbox community! We are One!

Het team:

Maurice Wolbert - Recensist / PR

De bedenker en oprichter van het alles. Buiten het feit dat hij gigantisch veel kennis van games heeft, is hij ook een echte gamer in hart en nieren. Maurice is een ware Indie game liefhebber en verkiest dan ook vaak een leuke indie game boven een grote tripple A game. En ook al interesseert het je niets, hij lult je net zo lang de oren van de kop, totdat je die indie game wel moet spelen.

Glenn Verver - Recensist

Glenn is een echte die hard gamer die het liefst alles wil spelen en alles wil weten. Hij zit dan ook echt bovenop al het nieuws en weet dit vaak nog eerder dan de makers van het nieuws zelf.

Jolina Heijmans - Recensist / eindredactie

Jolina zit al sinds 2015 bij de club en heeft zich opgewerkt tot de drijfkracht achter bijna alle aspecten van zowel de website als de groep. Haar reviews zijn altijd vanuit het hart geschreven als een ware schrijfster en ze brengt het dagelijkse Xbox nieuws met veel plezier naar buiten. Daarnaast is ze een gamer die alles speelt, van shooters tot voetbal, van puzzel tot simulatie games. Jolina is van alle markten thuis.

Leon Droogendijk

Waar jongeren tegenwoordig vergroeid zijn met hun smartphone, moest de moeder van Leon de controller uit zijn handen trekken. Geboren halverwege de jaren 80, begonnen op de Atari en met de jaren bij de krachtigste console uitgekomen. Heeft ook de rare gewoonte om bij bezoeken van wat oudere steden te kijken of de stad geschikt zou zijn voor Assassins Creed.

Leon

Nicole Merkx - Eindredactie

Nicole, de koningin van het gezelschap, doet alles qua eindredactie en heeft een voorliefde voor games als Battlefield. Daarnaast heeft ze een hele grote gemene zweep waarmee ze de rest van de redactie als een ware koningin in het gareel houdt. Maar gelukkig kan ze ook superlief zijn en vindt ze het heerlijk om op de bank te gamen, samen met haar hondje en katten.

Nicole

Sascha Landegge - website beheerder

Sascha is de man van de techniek op onze site. Hij is degene die er voor zorgt dat de site ten aller tijden draaiende blijft. Onze eigen wizkid!


En niet te vergeten ons top team op de Facebook groep die er voor zorgen dat alles in goede banen geleid word.

Bas Vd Toorn

Roy Schonewille

Cristian Sengers
 

XO-NL.com

CodeUnicum

Ben je uitgever, wil je partner worden of wil je jouw bedrijf promoten bij ons? Stuur dan een mail naar: mwolbert@live.nl

Let op: mails vanuit ons kunnen bij overige of junk terecht komen. Houd hier dus rekening mee 

Copyright XO-NL 2017