XO-NL

De top 10 van Maurice

28 december 2019 - 302 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

De top tien van Maurice

Ik heb een leuk game jaar gehad met veel games die in de smaak vielen, daarnaast heb ik ook veel crap gespeeld. Ik moet wel eerlijk bekennen dat het een wat tam jaar was qua games, niets geen echte must haves.

Laten we maar gelijk beginnen met mijn top tien van afgelopen jaar.

 

10: Blair Witch

Ik weet eigenlijk niet eens zo heel goed waarom ik deze op 10 heb gezet, maar ik heb er gewoon heerlijk van genoten. Ik vind de films eigenlijk geen hol aan en ben van mening dat de lore van de Blair Witch zich beter leent voor een game dan voor een film. Lekkere horrorgame die ik in één teug heb uitgespeeld.

 

9: Crash Team Racing

Genoeg crappy Mario Kart clones waren er al jaren te vinden op de Xbox One, maar met Crash Team Racing hebben wij eindelijk een kart racer gekregen die op elk punt beter is dan Mario Kart. Het is een spel dat ik over enkele jaren nog steeds speel!

 

8: Borderlands 3

De reden dat ik Borderlands 3 op de lijst heb gezet is puur voor het respect dat ik heb voor Gearbox en het respect dat Gearbox voor gamers heeft. Alles qua wapens en zelfs kleding en troep is gewoon in-game vrij te spelen. Niets geen microtransacties, terwijl het ultra simpel kon zijn voor dit spel. En ja, kom op, het is Borderlands!

7: Gears 5

Na de, in mijn ogen, teleurstelende Gears of War 4, weet The Coalition eindelijk indruk te maken met het nieuwste deel in de serie. Met een geweldige singleplayer en prima multiplayer en horde heb ik mij hier gruwelijk wat uren mee vermaakt!

6: A plague Tale Innocence

Wat een unieke ervaring was dit spel. Jij moet samen met je kleine broertje op de vlucht slaan, terwijl je ouders net bruut zijn afgeslacht. Grafisch is het spel mooi, het verhaal was geniaal en de gameplay van het hoogste niveau. Een spel dat echt iets met je gevoel doet en ik kan hem echt iedereen aanraden.

 

5: Trials Rising

Absurde humor, bizarre stunts en een spel dat je bloed laat koken wanneer het niet gaat zoals jij het wil. Wel jammer is dat de game vol zit met microtransacties, als dat niet zo was geweest, was hij misschien hoger geeindigd.

4: Destiny 2 Shadowkeep

Destiny 2 is toch al een oud spel? Ja, dat klopt. Maar ik ga hier gewoon voor de uitbreiding Shadowkeep die een full game expansion bood, en omdat ik na 1500 uur nog steeds geen genoeg kan krijgen van de Destiny serie.

3: Yooka-Laylee And The Impossible Lair

Als groot fan van platform games was dit geweldig om te spelen. Een game gemaakt door het originele team achter Nintendo’s / RARE’s Donkey Kong Country Serie. Misschien wel één van de beste platform games van afgelopen decenium.

2: Resident Evil 2 Remake

Ja, wat kun je hier nog over zeggen. Het spel was niet voor niets genomineerd voor Game of the Year. De game is niet even simpel geremastered, maar van de grond af opnieuw opgebouwd tot een volledig nieuwe ervaring. Grafisch het mooiste van het jaar, gameplay was top notch, eigenlijk kon ik geen fout vinden. Daarom heeft de game ook een haast perfecte score gekregen op onze website een 99/100.

1: Bloodstained: Ritual of the Night

Man wat heb ik genoten van deze game. Het was voor mij dan ook gigantisch moeilijk om te kiezen tussen de eerste en tweede plaats dit jaar. Maar ik moest wel voor Bloodstained gaan. Dit is een meesterwerk geworden, en voor mij heeft dit spel zelfs een plekje verdient in mijn top 10 beste games die ik ooit gespeeld heb.

Redacteur:

Maurice

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!